Over KnowH2O

KnowH2O is een bureau waar u terechtkunt met uw vragen over hydrologie, waterkwaliteit en waterbeheer. Ook voor innovatieve kennis, techniek en werkwijze bent u bij ons aan het goede adres. Verbinding in water staat tenslotte bij ons op de agenda, omdat het ook om mensen gaat. We zijn actief in de watersector op het vlak van inhoud, projectmanagement en teamleiderschap. We streven een deskundige en zakelijke dienstverlening na, in combinatie met een menselijke benadering en insteek. We hebben een uitgebreid netwerk van mensen en organisaties in water en zijn actief in Nederland en daarbuiten. We kennen het waterbeheer in Nederland van binnenuit.

KnowH2O is een bureau dat zijn oorsprong kent in Wageningen. De waterhuishouding met allerlei facetten was onderwerp van studie. Hydrologie en waterkwaliteit zijn de inhoudelijke speerpunten, met als compartiment de ondiepe bodem in het landelijk gebied en het oppervlaktewater. We hebben affiniteit met zowel neerslag-afvoer processen en verdamping, transport van water en stoffen door de bodem, als ook de chemische kwaliteit van drainagewater en open water. We hebben up to date expertise op het vlak van (sub)irrigatie- en regelbare drainagetechnieken (KAD), rekenmodellen, GIS en remote sensing. We werken nauw samen met organisaties op het vlak van GIS-ICT en grootschalige modelsimulaties. Via doorlopende veldproeven hebben we veel ervaring met sensoren, online dataloggers en time lapse camera’s. We ontsluiten data via online portalen.

KnowH2O heeft uitgebreide werkervaring op het vlak van projectmanagement en teamleiderschap. Zo kunnen we techniek en mensen succesvol verbinden.

Voor meer informatie:

CV –  Gé van den Eertwegh

CV – Dion van Deijl

KnowH2O – Kennis, kwaliteit en mensenwerk!